Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Ingrediente:

Un piept de pui ,2 cepe ,2-3 morcovi ,4 galbenusuri ,50 gr orez ,300 gr smantana ,lamaie ,sare

Mod de preparare:

Se pune pieptul de pui la fiert. Dupa cateva clocote ,se spumeaza si se adauga cepele si morcovii,intregi . Cand au fiert pe jumatate ,adaugam orezul.Dupa ce au fiert toate se scoate pieptul si se taie in bucatele mici iar morcovii si ceapa se arunca.
  Separat intr-un castron ,se amesteca galbenusurile cu smantana si se procedeaza ca la ciorba de burta. Adica luam cate un polonic din zeama fierbinte,il adaugam peste smantana si tot asa pana se omogenizeaza /incalzeste si nu mai riscam sa se taie.Adaugam carnea, sarea si acrim cu lamaie.Pentru a avea o "fatza" mai atragatoare eu rad un morcov crud si il inabus putin in 2,3 linguri de ulei. Apoi ,prin strecuratoare,pun uleiul in ciorba.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de pui a la grec


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de paste si peste, cu bezea
Fursecuri fine cu nuci
Bors de iarna cu afumatura
Chiftelute de urda in sos de rosii
Bulion de rosii
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta de ciocolata
Rulada de vita cu sunca
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Kisir -  salata de griu
Caltabosi
Tarta cu crème brûlé
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta