Ciorba de rosii I

Ciorba de rosii I

Posted Image

Va propun reteteta unei ciorbe de rosii, asa cum am invatat sa le fac de la Bendis.

Se taie cubulete (cine are un alligator sa-l puna la treaba, ca face minuni in 4' ! ): 1/2 telina, 1 patrunjel, 2-3 morcovi, 1/2 ardei gras (culorile le alegeti voi), iar solzisori - 1 ceapa si se calesc legumele cateva minute intr-o cratita cu 2 Lg ulei.
Se adauga o mana de orez cu bobul rotund (eu am folosit arborio), 1-2 cani (2,5-5 dl apa), sare, piper dupa gust si se lasa sa fiarba la foc potrivit ca. 15'. apoi se mai pun 3-4 rosii mari (fara pielita si seminte) taiate cubulete, inca 2-3 cani cu apa si se lasa sa mai fiarba vreo 30'
Cand sunt gata fierte atat legumele, cat si orezul, se adauga patrunjel verde tocat (eu am pus in in momentul servirii in boluri)Ciorbica se consuma ca atare sau puteti s-o imbogatiti cu bucatele de piept de pui prajite.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de rosii I


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Oua umplute
Piept de pui afumat
Supa crema de ciuperci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Inghetata prajita
Tarta cu brinza si zmeura
Supa de pui - rapida
Prajitura cu zmeura si pomelo
Sesame Chicken
Prajitura de ciocolata
Chec negru
Prajitura cu mere si brinza
Chiftelute
Gugelhupf cu marmelada
Salata de cartofi cu ton