Spanish garlic soup – supa de usturoi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Spanish garlic soup – supa de usturoi

Spanish garlic soup – supa de usturoi

Ingrediente:

30 ml ulei de masline ,4 catei de usturoi ,4 felii de bagheta ,1 lingura paprika ,1 l supa de vita ,1 lingurita seminte de chimen ,citeva firicele de sofran ,4 oua ,sare si piper ,patrunjel pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se prajesc cateii de usturoi, decojiti, pana devin aurii, se scot si in uleiul ramas se prajeste painea. Se scoate painea si se adauga paprika, se stinge cu supa de vita, chimen, sofran si usturoiul prajit si zdrobit. Se pun si condimentele si se fierb 5 min. Se toarna cu polonicul in 4 boluri termorezistente, se sparge cate un ou in fiecare bol, se pune si cate o felie de paine, si se da la cuptorul preincalzit la 230C pentru 5 min.
Se serveste fierbinte garnisita cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Spanish garlic soup – supa de usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parmigiana di melanzane
Supa Imperiala
Rulouri din piept de pui
Pui la cuptor
Prajitura cu mere si brinza
Kisir -  salata de griu
Aripioare prajite in crusta
Pogacsa
Somloi Galuska
Drob de pui
Painici cu busuioc
Paste cu spanac si gorgonzola
Roastbeef a la Jamie
Tarta sarata din frunze de conopida
Chutney de prune si ardei