Spanish garlic soup – supa de usturoi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Spanish garlic soup – supa de usturoi

Spanish garlic soup – supa de usturoi

Ingrediente:

30 ml ulei de masline ,4 catei de usturoi ,4 felii de bagheta ,1 lingura paprika ,1 l supa de vita ,1 lingurita seminte de chimen ,citeva firicele de sofran ,4 oua ,sare si piper ,patrunjel pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si se prajesc cateii de usturoi, decojiti, pana devin aurii, se scot si in uleiul ramas se prajeste painea. Se scoate painea si se adauga paprika, se stinge cu supa de vita, chimen, sofran si usturoiul prajit si zdrobit. Se pun si condimentele si se fierb 5 min. Se toarna cu polonicul in 4 boluri termorezistente, se sparge cate un ou in fiecare bol, se pune si cate o felie de paine, si se da la cuptorul preincalzit la 230C pentru 5 min.
Se serveste fierbinte garnisita cu patrunjel.

Adauga comentariu la reteta - Spanish garlic soup – supa de usturoi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de rubarba
Prajitura Lia
Spaghetti cu zucchini si rosii
Medalion de vinete
Cozonac cu mac si alune de padure
Salata de mango
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Rulada de pui
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Caviar de vinete
Tort cu cafea si gem de zmeura
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Supa din trei feluri de peste
Antricot cu sos de piper verde