Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Oua tari cu sos
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Chiftelute de urda in sos de rosii
Banana Daiquiri
Tiramisu
Ciorba de rosii II
Chicken Bryan
Paine rasucita cu crema de branza
Pateuri umplute cu sunca
Sarmale fara carne
Pogacele cu jumeri
Piept de rata cu ciuperci
Piept de pui simplissime
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Spaghetti cu pesto si fasole verde