Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa crema de rosii si morcovi
Chicken Bryan
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Rulada de pui intreg
Parmigiana di melanzane
Spaghetti Carbonara
Salata de cartofi cu ton
Tarta cu crème brûlé
Piept de pui afumat
Gratin de broccoli si conopida
Chutney de prune
Schichttorte  Baumkuchen
Supa Imperiala
Rulada de pui
Portofele de cod cu fasole verde