Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saratele
Paste cu ciuperci si rosii
Gratin de broccoli si conopida
Compot de rubarba
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa crema de rosii si morcovi
Pateuri cu ciuperci
Tarte Flambée
Baclavale traditionale
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Prajitura Latte Macchiato
Rulada de omleta
Friptura de miel in slowcooker
Inghetata de cocos
Piept de rata cu ciuperci