Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec cu ficat
Confit de canard
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Supa din trei feluri de peste
Cornuri cu unt
Vinete umplute
Tarta cu crème brûlé
Pasta de avocado
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa de pui - rapida
Chicken Bryan
Tarte Flambée
Baclavale traditionale
Supa de dovleac ( Butternut )
Caracatita in ulei