Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Castraveti cu maioneza de avocado
Schichttorte  Baumkuchen
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Paine cu seminte
Inghetata de nectarine si caise
Lasagne cu spanac si branza chevre
Mincarica de pipote
Portofele de cod cu fasole verde
Chiftele din legume
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tarta cu rucola
Dulceata de portocale cu ciocolata
Cozonac cu mac si alune de padure
Cocktail-Totally Green