Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine rapida fara drojdie
Tarta sarata din frunze de conopida
Pateuri cu ciuperci
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Salsa cruda
Aperitiv in foi de napolitana
Tortelete cu crema Toffee
Pogacsa
Chec aperitiv,stelute si braduti
Paine cu orez
Tort de ciuperci
Tort de ciocolata
Rulada de ciuperci
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Prajitura Lia