Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de porc cu sorici
Chicken Bryan
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Feta cu rosii uscate,in ulei
Bors de iarna cu afumatura
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Barcute de vinete
Baton de vanilie
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Branza cu verdeturi
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tort de ciocolata
Tarte Flambée
Caltabosi