Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac cu mac si alune de padure
Tarta cu rucola
Parjoale de vara
Butternut umplut
Rulouri din piept de pui
Tort de ciuperci
Compot de rubarba
Pateuri rapide
Paste cu ciuperci si rosii
Pasca cu branza dulce
Inghetata de nectarine si caise
Tort cu cafea si gem de zmeura
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Portofele de cod cu fasole verde
Schichttorte  Baumkuchen