Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tamagoyaki
Friptura aromata de porc
Chec de carne
Pateuri
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Tarta cu vinete
Bulion de rosii
Tort Krantz
Parmigiana di zucchine
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta cu brinza si zmeura
Supa crema de ciuperci
Prajitura Latte Macchiato
Salata de tortellini
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci