Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chicken Bryan
Fettuccine cu ton si rosii
Friptura de mistret
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Parmigiana di melanzane
Chiftelute cu porumb
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Tarta cu vinete
Musaca
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Stifatho
Cheesecake cu rosii si busuioc
Fursecuri cu gem
Placinta cu branza sarata
Rulada cu cascaval