Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de mistret
Supa de gulii
Rulada de somon afumat
Pogacele cu jumari
Dulceata de portocale cu ciocolata
Antricot cu sos de piper verde
Prajitura cu tofu si ciocolata
Pogacele cu jumeri
Portofele de cod cu fasole verde
Salam de caracatita
Chicken Bryan
Somon afumat pe scandura de cedru
Vanilla Club
Painici cu busuioc
Salata de telina,citrice si rodie