Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Prosciutto di Parma e melone
Muffins cu dovleac(Butternut)
Salata de sfecla rosie cu pui
Tarta cu crema de branza si zmeura
Somon salbatic cu crusta de brinza
Tort Krantz
Ghiveci de orez cu legume
Rosii umplute cu ton
Salata de Boeuf
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Tropical salad with coconut shrimps
Bulete din ciupercute
Supa de rosii