Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de miel
Tarta cu brinza si zmeura
Cartofi in crusta de mustar
Prajitura cu tofu si ciocolata
Chutney de prune
Salata Manager
Pui la cuptor
Sesame Chicken
Gugelhupf cu marmelada
Prajitura Latte Macchiato
Parjoale de vara
Piept de pui, la cuptor
Cocktail-Totally Green
Supa de pui - rapida
Inghetata de cocos