Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de tortellini
Supa cu turnatei
Supa de gulii
Covrigi
Pesto rosso
Creveti crocanti cu cocos
Piept de pui, la cuptor
Cotlete de vinete
Oua tari cu sos
Pasta de leustean
Bulete din ciupercute
Rata la cuptor
Muschiulet de porc cu susan
Banana Daiquiri
Salata de fasole cu ton