Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Cozonaci cu nuca si mac
Tocanita de naut la cuptor
Antricot cu sos de piper verde
Bors de iarna cu afumatura
Compot de rubarba
Chiftelute
Rulada de ciuperci
Gratin de paste si peste, cu bezea
Bruschette cu legume si tofu
Omleta cu orez la cuptor
Dulceata de portocale cu ciocolata
Tropical salad with coconut shrimps
Cozonac cu mac si alune de padure
Rulada de somon afumat