Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta sarata din frunze de conopida
Supa de pui - rapida
Feta cu rosii uscate,in ulei
Ciocanele de pui cu varza
Brownies cu miere si seminte
Bruschette cu legume si tofu
Crema Toffee
Biscuiti cu Nutella
Rosii umplute cu ton
Stifatho
Piept de rata cu ciuperci
Salata
Prajitura Latte Macchiato
Batoane de cereale
Fursecuri cu gem