Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Barcute de vinete
Cupola ninsa cu ciocolata
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort din alune de copac
Ciorba de salata
Saratele
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Biscuiti cu Nutella
Legume umplute
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Sesame Chicken
Drob de miel
Tarta rustica cu piersici
Salata de telina si morcovi rasi
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura