Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de praz cu zeama de varza
Varza rosie cu mar
Salata de tortellini
Ciorba de salata
Paste de spanac cu calamari si rosii
Cozonac cu mac si alune de padure
Rulada de pui
Parmigiana di zucchine
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Carne de miel in stil mongolez
Gugelhupf cu marmelada
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Supa din trei feluri de peste
Vinete umplute
Pachetele cu porumb si branza