Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu legume
Pasca cu ciocolata
Melcisori de pizza
Legume umplute
Um Ali - budinca egipteana din paine
Paine  pe vatra
Pateuri umplute cu sunca
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Chutney de prune si ardei
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Caltabosi
Vanilla Club
Caracatita in ulei
Rulada de omleta
Aperitiv in foi de napolitana