Supa crema de morcovi

Supa crema de morcovi

Ingrediente:

3 l apa ,500 g morcovi julien ,1 ceapa julien ,½ lingurita zahar ,1 lingura unt ,½ pahar smantana ,sare ,crutoane

Mod de preparare:

Morcovii si ceapa se pun la fiert pana cand se inmoaie. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga piureul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se lasa sa mai fiarba cateva minute si se drege supa cu smantana cand se toarna în castron. Se serveste cu crutoane.

Adauga comentariu la reteta - Supa crema de morcovi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kisir -  salata de griu
Tarta cu vinete
Taameia
Cartofi cu conopida si branza
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Aluat cu branza
Salata de ton cu ardei gras
Oua tari cu sos
Supa de dovleac cu gorgonzola
Inghetata prajita
Sarmale fara carne
Rulada cu cascaval
Sesame Chicken
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Portofele de cod cu fasole verde