Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura  cu mac
Salata
Chiftelute cu porumb
Friptura de porc cu sorici
Roastbeef a la Jamie
Rosii umplute cu orez
Parjoale de vara
Salata de cartofi cu ton
Drob de miel
Prajitura cu visine si ciocolata
Chocolate Gugelhupf
Melcisori de pizza
Supa de rosii
Muffins cu usturoi si ierburi
Painici cu busuioc