Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarte Flambée
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Confit de canard
Turta dulce din piscoturi
Cartofi in crusta de mustar
Butternut umplut
Tamagoyaki
Tarta cu crème brûlé
Gratin de paste si peste, cu bezea
Kunefe (cataif)
Chicken Bryan
Rulouri din piept de pui
Tarta cu crema de branza si zmeura
Cranberry Muffins
Ciorba de rosii II