Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de curcan cu mere
Pasca cu branza dulce
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Spaghetti Carbonara
Somon la cuptor cu sos alb
Baton de vanilie
Chiftelute din orez
Tort de nuci
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Chicken Bryan
Ardei umpluti cu legume
Kunefe (cataif)
Cocktail-Totally Green
Tarta de ciocolata
Chec negru