Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de miel
Mancarica de gulas
Covrigi
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Prajitura cu mere caramel
Gratin de paste si peste, cu bezea
Painea tigru
Feta cu rosii uscate,in ulei
Bors de iarna cu afumatura
Ciocanele de pui cu varza
Faguri cu forma
Tarta cu mere
Cosulete umplute
Pate Brisee
Chec aperitiv,stelute si braduti