Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Biscuiti cu Nutella
Vegeta de casa
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Rata la cuptor
Ciorba de praz cu zeama de varza
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Fettuccine cu ton si rosii
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Capunti alla puttanesca
Pui cu legume de primavara
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Placinta cu branza sarata
Inghetata prajita
Ciorba de rosii II