Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Ciorba de praz cu zeama de varza
Tort de nuci
Supa de dovleac cu gorgonzola
Capunti alla puttanesca
Ardei umpluti cu legume
Sparanghel verde cu bacon
Varza rosie cu mar
Prajitura cu tofu si ciocolata
Pateu din ficat de porc
Prajitura  cu mac
Tagliatelle cu ciuperci
Branza cu verdeturi
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Rulouri din piept de pui