Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gugelhupf cu marmelada
Lasagne cu spanac si branza chevre
Pasta de leustean
Somon la gratar
Supa de rosii
Friptura de vitel in ulei
Tarta cu vinete
Rata la cuptor
Prosciutto di Parma e melone
Tarta cu crème brûlé
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Dulceata de portocale cu ciocolata
Cirnati cu fenel
Bulete din ciupercute