Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Tarta cu crema de branza si zmeura
Pate Brisee
Paine cu orez
Supa de pasare cu fructe goji
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tort cu mere si nuci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Ardei copti pane
Salata de Boeuf
Supa de dovleac ( Butternut )
Rulada de somon afumat
Palet de dames
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Salata de cartofi cu ton