Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tarta cu crema de branza si zmeura
Ciocanele de pui cu varza
Pateu din ficat de porc
Sparanghel verde cu bacon
Ghiveci de orez cu legume
Confit de canard
Somon la cuptor cu sos alb
Prajitura cu tofu si ciocolata
Oua umplute
Capunti alla puttanesca
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu mere caramel
Salata de cartofi cu ton
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina