Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Creveti crocanti cu cocos
Prajitura Lia
Drob de miel
Pasta de avocado
Castraveti cu maioneza de avocado
Rata la cuptor
Praz umplut cu ciuperci
Paine pictata
Ardei umpluti,mai altfel
Salata de telina,citrice si rodie
Oua umplute
Ciocanele de pui cu varza
Prosciutto di Parma e melone
Pui cu legume de primavara
Salam de caracatita