Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Fursecuri simple
Ciorbita de pui si fasolica verde
Bors de iarna cu afumatura
Pachetele cu porumb si branza
Caramel Tiramisu
Ciocolata
Chiftelute de carne
Tarta cu crema de branza si zmeura
Risotto cu broccoli si kaiser
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Pasca cu ciocolata
Drob de pui
Supa Imperiala
Pogacsa