Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Tropical salad with coconut shrimps
Castraveti cu maioneza de avocado
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Risotto cu broccoli si kaiser
Ardei umpluti II
Rata la cuptor
Chec de carne
Paine  pe vatra
Butternut umplut
Chec de carne
Oua tari cu sos
Supa crema de rosii si morcovi
Aripi de curcan tandoori
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella