Ardei gras pentru umplut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete conserve, muraturi » Ardei gras pentru umplut

Ardei gras pentru umplut

Ingrediente:

ardei gras ,hrean

Mod de preparare:

Se curata hreanul si se taie ramurele. Se scot cotoarele de la ardei, se scot nervurile, se spala bine si se umplu cu ramurele de hrean, in fiecare ardei 2 bucati de hrean. Se aseaza in borcane generoase, cu partea decupata in sus, si se pune apa rece, nefiarta pana ce se acopera complet.Pentru aceasta reteta se va folosi numai tipul de ardei gras cu pulpa subtire, galben verzui, fara pete de alta culoare.


Adauga comentariu la reteta - Ardei gras pentru umplut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crème brûlé
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Tamagoyaki
Prajitura cu zmeura si pomelo
Painici cu busuioc
Fettuccine cu ton si rosii
Dulceata de pere
Tagliatelle a La-Chef-A
Chocolate cheesecake
Ardei umpluti II
Pasta de leustean
Prajitura de ciocolata
Supa de dovleac cu gorgonzola
Ciocanele de pui cu varza
Aripioare prajite in crusta