Ingrediente:
castraveti,marar uscat 2 floari,foaie de dafin, 3,1 lingurita de piper boabe,1 lingurita de mustar boabe,1 lingurita de sare,1 lingurita de zahar,3 rondele de ceapa,3 - 4 catei de ustoroi, taiati pe jumatate,lingurita
Pentru 1 borcan de 0.800 l.
Mod de preparare:
Marinata se obtine amestecind 1 parte otet si 4 parti apa, la rece.Se aseaza pe fundul brocanului 1 floare de marar, dafinul, piperul, ceapa, usturoiul si mustarul. Se aseaza castravetii, tinand borcanul culcat, incercand sa introducem cat mai multi, foarte strans. Deasupra se pune zaharul si sarea, o floare de marar si marinata. Se infileteaza strans, si se pun la fiert borcanele invelite individual in hartie de impachetat sau prosoape textile. Se fierb 15 min din clipa in care au dat in clocot. Vor ramane in apa pana la racirea completa.
< Anterior | Urmator > |
---|