Salata de bame

Salata de bame

Ingrediente:

bame, ceapa rosie sau dulce, ardei gras, boabe de mustar,cuisoare, piper, coriandru, foi de dafin, catei de usturoi, capere, miere de albine, ulei de masline, sare de mare, otet de vin

Mod de preparare:

Bamele intregi, se spala si se scurg. Ceapa si restul ingredientelor se taie julien. Se pune la fiert otet (1 parte otet la 3 parti de apa), condimentele si mierea. Cand clocoteste, se pun la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pana se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Se poate consuma dupa minim 7-10 zile de murat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de bame


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rosii umplute cu ton
Supa de dovleac cu gorgonzola
Rulada cu cascaval
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Bulete din ciupercute
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Praz umplut cu ciuperci
Tamagoyaki
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Cranberry Muffins
Tortelete cu crema Toffee
Salata de fasole cu ton
Saratele
Tarta cu rucola