Salata de bame

Salata de bame

Ingrediente:

bame, ceapa rosie sau dulce, ardei gras, boabe de mustar,cuisoare, piper, coriandru, foi de dafin, catei de usturoi, capere, miere de albine, ulei de masline, sare de mare, otet de vin

Mod de preparare:

Bamele intregi, se spala si se scurg. Ceapa si restul ingredientelor se taie julien. Se pune la fiert otet (1 parte otet la 3 parti de apa), condimentele si mierea. Cand clocoteste, se pun la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pana se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Se poate consuma dupa minim 7-10 zile de murat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de bame


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Butternut umplut
Caltabosi
Spaghetti cu zucchini si rosii
Spinach and Feta Quesadilla
Aluat cu branza
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Chec negru
Cartofi cu conopida si branza
Cranberry Muffins
Ardei copti pane
Ghiveci de orez cu legume
Supa gulas
Oua umplute