Salata de bame

Salata de bame

Ingrediente:

bame, ceapa rosie sau dulce, ardei gras, boabe de mustar,cuisoare, piper, coriandru, foi de dafin, catei de usturoi, capere, miere de albine, ulei de masline, sare de mare, otet de vin

Mod de preparare:

Bamele intregi, se spala si se scurg. Ceapa si restul ingredientelor se taie julien. Se pune la fiert otet (1 parte otet la 3 parti de apa), condimentele si mierea. Cand clocoteste, se pun la oparit bamele si zarzavatul, 2-3 minute apoi se scoate afara si se pune in borcane, dupa care cu grija turnam otet fierbinte pana se umple borcanul. Se pun imediat capacele si se rastoarna cu fundul in sus, asa le pastram in camara. Se poate consuma dupa minim 7-10 zile de murat.

Adauga comentariu la reteta - Salata de bame


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Oua tari cu sos
Rulada de omleta
Supa din trei feluri de peste
Gratin de broccoli si conopida
Salata de cartofi cu ton
Lasagne cu spanac si branza chevre
Somloi Galuska
Cozonaci cu nuca si mac
Cocktail-Totally Green
Frigarui de pui
Varza rosie cu mar
Parjoale de vara
Caipirinha
Chiftelute din orez
Tarta cu vinete