Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painea tigru
Somloi Galuska
Marmelada de zmeura
Tiramisu de capsuni si cocos
Ciocolata
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Salata de telina si morcovi rasi
Prajitura cu mere si brinza
Cosulete umplute
Tort cu cafea si gem de zmeura
Chiftelute de calamari
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Oua umplute
Supa din trei feluri de peste
Inghetata de cocos