Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Painea tigru
Pateuri cu ciuperci
Sesame Chicken
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Piept de pui simplissime
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Pateuri umplute cu sunca
Pui umplut cu telina si morcovi
Kisir -  salata de griu
Schichttorte  Baumkuchen
Cranberry Muffins
Chiftelute de calamari
Gogosele din flori de dovleac
Sparanghel verde cu bacon
Bulete din ciupercute