Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui la cuptor
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Tropical salad with coconut shrimps
Dulceata de portocale cu ciocolata
Cupola ninsa cu ciocolata
Parmigiana di melanzane
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tarte Flambée
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tort din albusuri
Vanilla Club
Paine cu seminte
Chec de carne
Rulada de somon afumat
Cotlete de vinete