Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacsa
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Somon afumat pe scandura de cedru
Somon la cuptor cu sos alb
Ciorbita de pui si fasolica verde
Chutney de prune si ardei
Tort de nuci
Confit de canard
Chiftelute
Inghetata de cocos
Somon la gratar
Bulion de rosii
Supa crema de rosii si morcovi
Aripi de curcan tandoori
Paine rapida fara drojdie