Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Somon afumat pe scandura de cedru
Bulion de rosii
Cartofi cu conopida si branza
Fettuccine cu ton si rosii
Spinach and Feta Quesadilla
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Prajitura cu gutui si branza
Cozonaci cu nuca si mac
Rulouri din piept de pui
Pogacele cu jumeri
Bors de iarna cu afumatura
Schichttorte  Baumkuchen
Cozonac
Drob de miel