Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Tarta cu crema de branza si zmeura
Gugelhupf cu marmelada
Muffins cu spanac
Batoane de cereale
Roastbeef a la Jamie
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Risotto cu broccoli si kaiser
Pogacele cu jumeri
Muffins cu dovleac(Butternut)
Tarta cu vinete
Supa de dovleac ( Butternut )
Vegeta de casa
Bruschette cu legume si tofu
Supa gulas