Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu spanac si gorgonzola
Ardei umpluti II
Covrigi
Paine pictata
Inghetata de cocos
Paine rapida fara drojdie
Cartofi in crusta de mustar
Omleta cu orez la cuptor
Paine cu iaurt
Supa de chimen
Parmigiana di melanzane
Gogosele din flori de dovleac
Paine rasucita cu crema de branza
Prajitura cu tofu si ciocolata
Tagliatelle cu ciuperci