Blat pentru rulada

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Blat pentru rulada

Blat pentru rulada

Ingrediente:

4 oua, separat albusul de galbenus ,4 linguri de fain ,4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se continua mixarea pana se topeste. Se adauga galbenusurile unul cate unul, la sfarsit se reduce viteza mixerului si se adauga faina. Se pune pe hartie cerata la copt, in cuptorul preincalzit la 180C pentru 15 min, sau pana trece proba scobitorii. Se rastoarna peste un prosop umed si se ruleaza cat este inca fierbinte. Cand se raceste, poate fi umpluta si rulata din nou.

Adauga comentariu la reteta - Blat pentru rulada


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon salbatic cu crusta de brinza
Pogacele cu jumari
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pulpe de rata cu bere si stafide
Cheesecake cu rosii si busuioc
Parjoale de vara
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Bulete cu cascaval la cuptor
Cranberry Muffins
Tartiflette
Crema de zahar ars
Cozonac
Taameia
Pogacele cu jumeri