Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa-crema de broccoli
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Supa cu turnatei
Supa de pui - rapida
Aripi de curcan tandoori
Dulceata de rubarba
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Salata de telina si morcovi rasi
Chutney de prune si ardei
Polos
Supa din trei feluri de peste
Roastbeef a la Jamie
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Baclavale traditionale