Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vinete umplute
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Friptura de vitel in ulei
Cartofi in crusta de mustar
Salata de sfecla rosie cu pui
Piept de pui simplissime
Pateu din ficatei de pui
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Dulceata de portocale cu ciocolata
Supa de dovleac cu gorgonzola
Crema Toffee
Paine  pe vatra
Tarta cu vinete
Chicken Bryan
Pesto di rucola