Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu mere
Pesto rosso
Ciorba din pipote de curcan
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Batoane de cereale
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Piept de pui simplissime
Baton de vanilie
Paine  pe vatra
Prosciutto di Parma e melone
Castraveti cu maioneza de avocado
Placinta  cu pui, spanac si branza
Chiftelute de urda in sos de rosii
Salata de telina si morcovi rasi