Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chutney de prune
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Chec de carne
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Um Ali - budinca egipteana din paine
Chiftelute de urda in sos de rosii
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Chiftelute de carne
Muffins cu usturoi si ierburi
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tarta cu rucola
Cocktail-Totally Green
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Inghetata de cocos
Supa cu turnatei