Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftelute
Prajitura cu tofu si ciocolata
Kisir -  salata de griu
Brezel (covrigi nemtesti)
Spaghetti Carbonara
Banana Daiquiri
Cartofi cu conopida si branza
Biscuiti cu Nutella
Piept de rata cu ciuperci
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Cosulete umplute
Gratin de paste si peste, cu bezea
Prajitura cu visine si ciocolata
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Salata de mango