Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Carpaccio de fructe cu sos de portocale

Ingrediente:

2 portocale filetate ,120 g zahar ,80 g seminte de pin ,fructe, orice fel ,frunze de busioc ,100 ml suc de portocale

Mod de preparare:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu sucul de portocale.Se fierbe pana se dizolva caramelul si apoi se lasa sa se raceasca. Puteti adauga 2 linguri de Cointreau.Semintele de pin se prajesc in tigaie fara grasime. Se lasa si ele sa se racesca.
   In acest timp se curata si fileteaza fructele, se aseaza pe un platou, se stropesc din belsug cu siropul de portocale. Se presara semintele de pin si se decoreaza cu frunzele de busuioc!

Adauga comentariu la reteta - Carpaccio de fructe cu sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Crenvursti in aluat
Schichttorte  Baumkuchen
Prajitura cu gutui si branza
Supa de chimen
Somon la cuptor cu sos alb
Crema Toffee
Chec cu ficat
Cranberry Muffins
Aripioare prajite in crusta
Friptura de mistret
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Paste cu spanac si gorgonzola
Sirop de citrice
Tarta de ciocolata
Banana Daiquiri