Chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Chocolate truffles

Chocolate truffles

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,175 gr ciocolata cu lapte ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 gr unt nesarat ,60 ml lichior de ciocolata ,3 lingurite de ness

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca si se ia dupa foc. Se dizolva nessul in lichior, si se pun peste frisca, impreuna cu untul si ciocolata taiata marunt. Se lasa la racit si se bate cu mixerul pana ajunge la o consistenta spumoasa.
  Chesele se ung cu ciocolata lichida si se umplu cu mixtura de mai sus, cu un pos de ornare. Se pot decora cu fire de ciocolata.

Adauga comentariu la reteta - Chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Supa de dovleac cu gorgonzola
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Carne de miel in stil mongolez
Crema de zahar ars
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Prajitura  cu mac
Roastbeef a la Jamie
Sparanghel verde cu bacon
Painea tigru
Branza cu verdeturi
Saltimbocca alla romana
Cotlete de vinete
Friptura de porc cu sorici
Confit de canard