Chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Chocolate truffles

Chocolate truffles

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,175 gr ciocolata cu lapte ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 gr unt nesarat ,60 ml lichior de ciocolata ,3 lingurite de ness

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca si se ia dupa foc. Se dizolva nessul in lichior, si se pun peste frisca, impreuna cu untul si ciocolata taiata marunt. Se lasa la racit si se bate cu mixerul pana ajunge la o consistenta spumoasa.
  Chesele se ung cu ciocolata lichida si se umplu cu mixtura de mai sus, cu un pos de ornare. Se pot decora cu fire de ciocolata.

Adauga comentariu la reteta - Chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pulpe de rata cu bere si stafide
Sesame Chicken
Cornuri cu unt
Fursecuri simple
Prajitura cu gutui si branza
Pogacsa
Chiftelute de calamari
Maultaschen cu sos de rosii
Crostoni cu miel
Carne de miel in stil mongolez
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Chocolate Gugelhupf
Ciuperci umplute cu legume
Vinete umplute
Tartiflette