Chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Chocolate truffles

Chocolate truffles

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,175 gr ciocolata cu lapte ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 gr unt nesarat ,60 ml lichior de ciocolata ,3 lingurite de ness

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca si se ia dupa foc. Se dizolva nessul in lichior, si se pun peste frisca, impreuna cu untul si ciocolata taiata marunt. Se lasa la racit si se bate cu mixerul pana ajunge la o consistenta spumoasa.
  Chesele se ung cu ciocolata lichida si se umplu cu mixtura de mai sus, cu un pos de ornare. Se pot decora cu fire de ciocolata.

Adauga comentariu la reteta - Chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tropical salad with coconut shrimps
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Salam de caracatita
Salata de vara cu mozzarella
Somon salbatic cu crusta de brinza
Cirnati cu fenel
Inghetata prajita
Somon la gratar
Salata de mango
Painici cu busuioc
Somon la cuptor cu sos alb
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tort de ciocolata cu crema de cocos