Chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Chocolate truffles

Chocolate truffles

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,175 gr ciocolata cu lapte ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 gr unt nesarat ,60 ml lichior de ciocolata ,3 lingurite de ness

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca si se ia dupa foc. Se dizolva nessul in lichior, si se pun peste frisca, impreuna cu untul si ciocolata taiata marunt. Se lasa la racit si se bate cu mixerul pana ajunge la o consistenta spumoasa.
  Chesele se ung cu ciocolata lichida si se umplu cu mixtura de mai sus, cu un pos de ornare. Se pot decora cu fire de ciocolata.

Adauga comentariu la reteta - Chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din albusuri
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Paine rasucita cu crema de branza
Banana Daiquiri
Salam de caracatita
Tamagoyaki
Pateuri rapide
Piept de pui afumat
Oua umplute
Tort cu cafea si gem de zmeura
Tortelete cu crema Toffee
Paine cu orez
Chicken Bryan
Chec de carne
Tarta cu rucola