Chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Chocolate truffles

Chocolate truffles

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,175 gr ciocolata cu lapte ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 gr unt nesarat ,60 ml lichior de ciocolata ,3 lingurite de ness

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca si se ia dupa foc. Se dizolva nessul in lichior, si se pun peste frisca, impreuna cu untul si ciocolata taiata marunt. Se lasa la racit si se bate cu mixerul pana ajunge la o consistenta spumoasa.
  Chesele se ung cu ciocolata lichida si se umplu cu mixtura de mai sus, cu un pos de ornare. Se pot decora cu fire de ciocolata.

Adauga comentariu la reteta - Chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sarmale fara carne
Caracatita in ulei
Salata de Boeuf
Salata de vara cu mozzarella
Pesto rosso
Muschiulet de porc cu susan
Cheesecake cu rosii si busuioc
Bruschette cu legume si tofu
Vinete umplute
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Rulada de ciuperci
Oua umplute
Butternut umplut
Cosulete umplute
Paine pictata