Chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Chocolate truffles

Chocolate truffles

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,175 gr ciocolata cu lapte ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 gr unt nesarat ,60 ml lichior de ciocolata ,3 lingurite de ness

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca si se ia dupa foc. Se dizolva nessul in lichior, si se pun peste frisca, impreuna cu untul si ciocolata taiata marunt. Se lasa la racit si se bate cu mixerul pana ajunge la o consistenta spumoasa.
  Chesele se ung cu ciocolata lichida si se umplu cu mixtura de mai sus, cu un pos de ornare. Se pot decora cu fire de ciocolata.

Adauga comentariu la reteta - Chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Drob de miel
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Rulada de somon afumat
Pulpe de rata cu bere si stafide
Muffins cu usturoi si ierburi
Ciorba din pipote de curcan
Tortelete cu crema Toffee
Batoane de cereale
Ciorba de praz cu zeama de varza
Cozonac
Chiftele din legume
Spirale cu Nutella
Tartiflette
Gugelhupf cu marmelada