Cognac truffles

Cognac truffles

Ingrediente:

300 gr ciocolata neagra ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 ml coniac ,100 gr unt nesarat ,600 gr ciocolata cu lapte pentru fondare

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca cu coniacul – nu se fierb - apoi se adauga untul si ciocolata taiata grosier, care se amesteca pana se topeste. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu folie de plastic, se toarna compozita, se niveleaza. Cand s-a racit se taie patrate de 1x1 cm, si se formeaza bilele cu mana. Separat se topeste ciocolata de fondare, se trag in ciocolata bilele si se lasa la uscat. Se pun reci in chese.

Adauga comentariu la reteta - Cognac truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec de carne
Supa din trei feluri de peste
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Bruschette cu dovlecei
Tartiflette
Salata de ton cu ardei gras
Ardei umpluti,mai altfel
Ardei umpluti cu legume
Chiftelute de urda in sos de rosii
Supa crema de ciuperci
Bulete cu cascaval la cuptor
Beef Bourguignon - Julia Child
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tarta cu mere