Cognac truffles

Cognac truffles

Ingrediente:

300 gr ciocolata neagra ,100 gr frisca lichida neindulcita ,80 ml coniac ,100 gr unt nesarat ,600 gr ciocolata cu lapte pentru fondare

Mod de preparare:

Se incalzeste frisca cu coniacul – nu se fierb - apoi se adauga untul si ciocolata taiata grosier, care se amesteca pana se topeste. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu folie de plastic, se toarna compozita, se niveleaza. Cand s-a racit se taie patrate de 1x1 cm, si se formeaza bilele cu mana. Separat se topeste ciocolata de fondare, se trag in ciocolata bilele si se lasa la uscat. Se pun reci in chese.

Adauga comentariu la reteta - Cognac truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste cu ciuperci si rosii
Papanasi
Risotto cu broccoli si kaiser
Bulete cu cascaval la cuptor
Rulada de vita cu sunca
Faguri cu forma
Pateu din ficat de porc
Prajitura de ciocolata
Tort din alune de copac
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Cartofi cu conopida si branza
Pasca cu branza dulce
Medalion de vinete
Placinta cu branza sarata
Aperitiv in foi de napolitana