Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta cu branza sarata
Salata de ton cu ardei gras
Salata
Painea tigru
Tartiflette
Cozonac Grania
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Rosii umplute cu ton
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Polos
Brownies cu miere si seminte
Salata de telina si morcovi rasi
Pogacele cu jumari
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Pasca cu branza dulce