Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Spirale cu Nutella
Supa cu turnatei
Pate Brisee
Caramel Tiramisu
Beef Bourguignon - Julia Child
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Carne de miel in stil mongolez
Dulceata de pere
Aripioare prajite in crusta
Ciorba de salata
Kisir -  salata de griu
Prajitura  cu mac
Tartiflette
Chiftelute de urda in sos de rosii