Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura  cu mac
Fursecuri cu gem
Crenvursti in aluat
Castraveti cu maioneza de avocado
Biscuiti cu Nutella
Prajitura de ciocolata
Ardei umpluti cu legume
Supa Imperiala
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Crostoni cu miel
Tiramisu
Parjoale de vara
Supa cu turnatei
Confit de canard
Rulada de ciuperci