Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine pictata
Chiftelute cu porumb
Ardei umpluti cu legume
Gogosele din flori de dovleac
Ciorbita de pui si fasolica verde
Ciorba de praz cu zeama de varza
Paste cu spanac si gorgonzola
Supa-crema de broccoli
Tarta cu rucola
Cartofi cu conopida si branza
Tiramisu de capsuni si cocos
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pogacele cu jumeri
Painea tigru
Muffins cu usturoi si ierburi