Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura de ciocolata
Painici cu busuioc
Tort din albusuri
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Supa de pasare cu fructe goji
Butternut umplut
Salata de mango
Paine cu iaurt
Spinach and Feta Quesadilla
Ciorba de rosii II
Polos
Chec aperitiv,stelute si braduti
Pate Brisee
Aperitiv in foi de napolitana
Salam de caracatita