Dulceata de capsuni

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de capsune ,1 lamaie ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs, se acopera cu zeama de lamaie si apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Dulceata se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de capsuni


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de pui intreg
Tarta cu vinete
Ciorba de salata
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Paine  pe vatra
Feta cu rosii uscate,in ulei
Friptura de curcan cu mere
Chec negru
Paine cu seminte
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Risotto cu broccoli si kaiser
Pesto di rucola
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Sparanghel verde cu bacon
Saltimbocca alla romana