Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Compot de rubarba
Ciorba de praz cu zeama de varza
Musaca
Gogosele din flori de dovleac
Portofele de cod cu fasole verde
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Paine cu orez
Muffins cu spanac
Caramel Tiramisu
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Bruschette cu legume si tofu
Chiftelute cu porumb
Bruschette cu dovlecei
Dovlecei crocanti la cuptor
Prajitura cu gutui si branza