Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon la gratar
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Cozonac Grania
Oua umplute
Cupola ninsa cu ciocolata
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tort de nuci
Ghiveci de orez cu legume
Rulada de somon afumat
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Dovlecei crocanti la cuptor
Caramel Tiramisu
Paine cu iaurt