Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chiftele din legume
Ciuperci umplute cu legume
Marmelada de zmeura
Pachetele cu porumb si branza
Aripi de curcan tandoori
Pate Brisee
Maultaschen cu sos de rosii
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Fursecuri simple
Chiftelute cu porumb
Tort din albusuri
Carne de miel in stil mongolez
Ciorbita de pui si fasolica verde
Melcisori de pizza
Pateuri umplute cu sunca