Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tamagoyaki
Caramel Tiramisu
Schichttorte  Baumkuchen
Tagliatelle a La-Chef-A
Paine cu orez
Caviar de vinete
Paine rasucita cu crema de branza
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Prajitura cu visine si ciocolata
Paine  pe vatra
Supa de pui - rapida
Ardei copti pane
Placinta  cu pui, spanac si branza
Painici cu busuioc
Agliata Verde