Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta de ciocolata
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa de rosii
Oua umplute
Chiftelute de calamari
Crenvursti in aluat
Parmigiana di melanzane
Chiftele din legume
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Castraveti cu maioneza de avocado
Paine pictata
Salata de telina,citrice si rodie
Spinach and Feta Quesadilla
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Antricot cu sos de piper verde