Dulceata de visine

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Dulceata de visine

Dulceata de visine

Ingrediente:

1 farfurie adanca cu varf de visine, fara samburi ,1 kg zahar

Mod de preparare:

Se curata fructele, se lasa la scurs apoi se presara peste ele zaharul. Se lasa 2 ore la temperatura camerei, ca sa isi lase zeama, apoi se pun la fiert, cca 45 min – 1h, sau pana ce o picatura din zeama fierbinte pusa pe o farfurioara isi mentine forma. Se ia de pe foc, se spumuieste bine si se lasa la racit, invelita intr-un prosop textil ud. Cand s-a racit complet, se poate pune la borcan.

Adauga comentariu la reteta - Dulceata de visine


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Chiftelute cu porumb
Aripioare prajite in crusta
Parmigiana di melanzane
Cozonac Grania
Supa-crema de broccoli
Supa din trei feluri de peste
Maultaschen cu sos de rosii
Salata de telina si morcovi rasi
Mancarica de gulas
Mincarica de pipote
Salata de sfecla rosie cu pui
Kunefe (cataif)
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Supa de dovleac cu gorgonzola