Macarons

Macarons

Ingrediente:

110 g de pudra de migdale ,225 g de zahar pudra ,25 g de cacao ,4 albusuri de ou (120 g) scoase cu o zi inainte ,50 g zahar tos ,30 picaturi colorant rosu

Mod de preparare:

Cantariti toate ingredientele. Incalziti cuptorul la 150°C (incalzire ventilata). Macinati intr-un robot migdalele, zaharul si pudra de cacao timp de 2 minute. Varsati amestecul intr-o tava si puneti tava la cuptor timp de 5 minute. Cerneti amestecul folosind o sita fina. Bateti albusurile spuma , cand amestecul devine alb adaugati zaharul. Bateti albusurile timp de 3 minute. Varsati peste albus amestecul de migdale si de cacao, amestecati usor pana cand amestecul devine suplu, lucitor dar nu lichid. Luati doua linguri din aluat si amestecati-le cu colorantul rosu. Varsati totul inapoi in aluat si amestecati din nou usor. Intindeti o foaie de copt pe o tava mare. Puneti aluatul in pos si formati cercuri pe hartia de copt. Lasati tava la uscat, intr-un loc mai cald, timp de o ora. Incalziti din nou cuptorul la 150°C, puneti tava la copt pentru 6 minute. Intoarceti-le in sus si coaceti-le din nou alte 6 minute. Lasati-le la racit si umpleti-le cu crema de ciocolata sau nutella.

Adauga comentariu la reteta - Macarons


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Tocanita de naut la cuptor
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tarta cu brinza si zmeura
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Lasagne cu spanac si branza chevre
Chiftele din legume
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tarta cu crema de branza si zmeura
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Oua tari cu sos
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Rulada de vita cu sunca
Ciocolata