Sarailie

Sarailie

Ingrediente:

1 pachet foi de placinta ,250 de g nuci, ,30 g pesmet(eu am pus si putina scortisoara)
Sirop: 300 g zahar ,100 ml rom (sau esenta) ,1 lamaie mare ,250 ml  apa

Mod de preparare:

Am stropit fiecare foaie cu ulei(se poate si cu unt topit cand nu-i post). Am zdrobit miezul de nuca cu sucitorul,am pus putin pesmet si un pic de scortisoara. Am spulberat pe foi am rulat fiecare foaie,am pus rulourile in tava unsa cu putin ulei si le-am taiat cu cutitul dupa ce am dat tava la rece 30 de minute' le-am pensulat cu putin ulei,(daca vi se pare prea gras se poate si cu putin lapte). Am copt in cuptorul dinainte incins. Cand s-au rumenit,am adaugat peste ele siropul. Se dau la rece.

Adauga comentariu la reteta - Sarailie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Manti
Banana Daiquiri
Ardei copti pane
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura cu gutui si branza
Pasca cu branza dulce
Feta cu rosii uscate,in ulei
Creveti crocanti cu cocos
Salata Manager
Caltabosi
Melcisori de pizza
Tort de nuci
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ardei umpluti cu legume