Sodou de vin

Sodou de vin

Ingrediente:

oua – 7 buc ,vin – 600ml ,zahar – 200 gr ,rom – 15 ml ,vanilie – 5 gr ,scortisoara – 5 gr

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si romul, peste ele se toarna galbenusurile si vinul si se amesteca bine cu telul para pe un vas cu apa clocotita. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc si de adauga vanilia si scortisoara.
   Se poate servi fierbinte sau rece, cu budinca de gris sau orez.

Adauga comentariu la reteta - Sodou de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Tort din alune de copac
Manti
Pasta de leustean
Chiftelute cu porumb
Rulada de somon afumat
Fursecuri fine cu nuci
Baclavale traditionale
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Dulceata de portocale cu ciocolata
Salsa cruda
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Chiftele din legume