Sodou de vin

Sodou de vin

Ingrediente:

oua – 7 buc ,vin – 600ml ,zahar – 200 gr ,rom – 15 ml ,vanilie – 5 gr ,scortisoara – 5 gr

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si romul, peste ele se toarna galbenusurile si vinul si se amesteca bine cu telul para pe un vas cu apa clocotita. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc si de adauga vanilia si scortisoara.
   Se poate servi fierbinte sau rece, cu budinca de gris sau orez.

Adauga comentariu la reteta - Sodou de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Cocktail-Totally Green
Pasta de avocado
Friptura de mistret
Ardei copti pane
Pogacele cu jumeri
Saltimbocca alla romana
Prajitura cu mere caramel
Medalion de vinete
Savarine
Papanasi
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Banana Daiquiri
Muffins cu usturoi si ierburi
Manti