Sodou de vin

Sodou de vin

Ingrediente:

oua – 7 buc ,vin – 600ml ,zahar – 200 gr ,rom – 15 ml ,vanilie – 5 gr ,scortisoara – 5 gr

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma cu zaharul si romul, peste ele se toarna galbenusurile si vinul si se amesteca bine cu telul para pe un vas cu apa clocotita. Cand s-a ingrosat se ia de pe foc si de adauga vanilia si scortisoara.
   Se poate servi fierbinte sau rece, cu budinca de gris sau orez.

Adauga comentariu la reteta - Sodou de vin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cirnati cu fenel
Piept de pui simplissime
Paine cu orez
Cheesecake cu rosii si busuioc
Tarta de ciocolata
Batoane de cereale
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Tarta cu mere
Saratele
Tiramisu de capsuni si cocos
Cartofi cu conopida si branza
Paine pictata
Tarta cu crème brûlé
Pasca cu branza dulce
Supa Imperiala