Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mancarica de gulas
Prajitura Latte Macchiato
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Salata Manager
Saltimbocca alla romana
Fursecuri fine cu nuci
Frigarui de pui
Chiftele din legume
Pasta de avocado
Gratin de broccoli si conopida
Cupola ninsa cu ciocolata
Parjoale de vara
Tropical salad with coconut shrimps
Rata la cuptor
Supa crema de rosii si morcovi