Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gratin de broccoli si conopida
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Sarmale fara carne
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Muffins cu dovleac(Butternut)
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Caviar de vinete
Crema Toffee
Caramel Tiramisu
Somon afumat pe scandura de cedru
Pui cu legume de primavara
Baton de vanilie
Rulada de omleta