Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Prajitura cu mere si brinza
Crema Toffee
Cozonaci cu nuca si mac
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Risotto cu broccoli si kaiser
Spaghetti Carbonara
Somon la gratar
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Salam de caracatita
Cosulete umplute
Aripi de curcan tandoori
Chec de carne
Rata la cuptor
Dulceata de rubarba