Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fettuccine cu ton si rosii
Gugelhupf cu marmelada
Pui la cuptor
Pesto di rucola
Mancarica de gulas
Rulada de vita cu sunca
Baclavale traditionale
Fursecuri cu gem
Prajitura Latte Macchiato
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salata Manager
Tort cu cafea si gem de zmeura
Pui cu legume de primavara
Tarta cu rucola
Tort de ciocolata cu crema de cocos