Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vinete umplute
Ciorba de praz cu zeama de varza
Salata de tortellini
Tort din alune de copac
Medalion de vinete
Gugelhupf cu marmelada
Dulceata de rubarba
Chocolate cheesecake
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Brownies cu miere si seminte
Caviar de vinete
Prajitura cu visine si ciocolata
Schichttorte  Baumkuchen
Paste cu spanac si gorgonzola
Vegeta de casa