Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciuperci
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Batoane de cereale
Chiftele din legume
Supa de rosii
Barcute de vinete
Maultaschen cu sos de rosii
Somon salbatic cu crusta de brinza
Chiftelute din orez
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Friptura de miel in slowcooker
Supa Imperiala
Sparanghel verde cu bacon