Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sparanghel verde cu bacon
Tort de portocale
Dulceata de pere
Stifatho
Pasca cu ciocolata
Friptura de mistret
Chec cu ficat
Tort de ciuperci
Banana Daiquiri
Mancarica de gulas
Muffins cu spanac
Cranberry Muffins
Fursecuri fine cu nuci
Rulada de pui
Somloi Galuska