Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Batoane de cereale
Supa crema de rosii si morcovi
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Omleta cu orez la cuptor
Supa crema de ciuperci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Oua tari cu sos
Inghetata prajita
Rulada de pui
Bulete cu cascaval la cuptor
Salata de telina,citrice si rodie
Tort de ciocolata
Gratin de paste si peste, cu bezea
Spaghetti cu zucchini si rosii
Painici cu busuioc