Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarte Flambée
Vanilla Club
Oua tari cu sos
Taameia
Paine cu iaurt
Tort din albusuri
Sesame Chicken
Prajitura  cu mac
Prajitura cu gutui si branza
Ardei umpluti cu legume
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Rulada cu cascaval
Crema de zahar ars
Gratin de broccoli si conopida
Varza rosie cu mar