Sos de marmelada sau dulceata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de marmelada sau dulceata

Sos de marmelada sau dulceata

Ingrediente:

marmelada, gem sau dulceata - 150 gr ,vin - 350 ml ,rom - 20 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun dulceata cu vinul si se fierb pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a racit putin se adauga romul.
   Se serveste cu budinci.

Adauga comentariu la reteta - Sos de marmelada sau dulceata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Confit de canard
Aluat cu branza
Tortelete cu crema Toffee
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tort de portocale
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Tarta cu crema de branza si zmeura
Brownies cu miere si seminte
Sparanghel verde cu bacon
Pui umplut cu telina si morcovi
Pesto rosso
Supa gulas
Inghetata prajita
Placinta cu branza sarata
Cozonac cu mac si alune de padure