Sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de portocale

Sos de portocale

Ingrediente:

zahar – 200 gr ,portocale – 500 gr ,lamaie – 200 gr ,lichior de portocale – 100 gr ,apa – 250 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se fierbe apa cu zaharul pana se obtine un sirop, se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi,se rade coaja de la portocale. Se stoarce sucul de la portocale si lamai si se adauga lichiorul.
Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu mere
Tarta cu crème brûlé
Placinta cu branza sarata
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tarta cu crema de branza si zmeura
Oua tari cu sos
Bruschette cu dovlecei
Pasta de leustean
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Melcisori de pizza
Prajitura Latte Macchiato
Aripioare prajite in crusta
Varza rosie cu mar
Fettuccine cu ton si rosii
Creveti crocanti cu cocos