Sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de portocale

Sos de portocale

Ingrediente:

zahar – 200 gr ,portocale – 500 gr ,lamaie – 200 gr ,lichior de portocale – 100 gr ,apa – 250 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se fierbe apa cu zaharul pana se obtine un sirop, se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi,se rade coaja de la portocale. Se stoarce sucul de la portocale si lamai si se adauga lichiorul.
Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Pateuri umplute cu sunca
Tagliatelle cu ciuperci
Chutney de prune
Palet de dames
Cozonac cu mac si alune de padure
Praz umplut cu ciuperci
Barcute de vinete
Salata de Boeuf
Pulpe de rata cu bere si stafide
Tarta de ciocolata
Supa-crema de broccoli
Muffins cu dovleac(Butternut)
Piept de pui simplissime
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca