Sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de portocale

Sos de portocale

Ingrediente:

zahar – 200 gr ,portocale – 500 gr ,lamaie – 200 gr ,lichior de portocale – 100 gr ,apa – 250 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se fierbe apa cu zaharul pana se obtine un sirop, se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi,se rade coaja de la portocale. Se stoarce sucul de la portocale si lamai si se adauga lichiorul.
Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de praz cu zeama de varza
Supa crema de ciuperci
Piept de rata cu ciuperci
Mincarica de pipote
Tagliatelle cu ciuperci
Spaghetti Carbonara
Cartofi cu conopida si branza
Painea tigru
Rulada de somon afumat
Bulion de rosii
Baton de vanilie
Rulada de pui
Dulceata de rubarba
Brownies cu miere si seminte
Oua tari cu sos