Sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de portocale

Sos de portocale

Ingrediente:

zahar – 200 gr ,portocale – 500 gr ,lamaie – 200 gr ,lichior de portocale – 100 gr ,apa – 250 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se fierbe apa cu zaharul pana se obtine un sirop, se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi,se rade coaja de la portocale. Se stoarce sucul de la portocale si lamai si se adauga lichiorul.
Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu iaurt
Bulete din ciupercute
Tarta cu brinza si zmeura
Chec negru
Gratin de broccoli si conopida
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tropical salad with coconut shrimps
Tamagoyaki
Salata de ton cu ardei gras
Chicken Bryan
Crenvursti in aluat
Parmigiana di melanzane
Cornuri cu unt
Muffins cu dovleac(Butternut)
Salata de tortellini