Sos de portocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Sos de portocale

Sos de portocale

Ingrediente:

zahar – 200 gr ,portocale – 500 gr ,lamaie – 200 gr ,lichior de portocale – 100 gr ,apa – 250 ml

Mod de preparare:

Intr-un vas se fierbe apa cu zaharul pana se obtine un sirop, se ia de pe foc, se lasa la racit, apoi,se rade coaja de la portocale. Se stoarce sucul de la portocale si lamai si se adauga lichiorul.
Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Sos de portocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Chec de carne
Piept de pui simplissime
Cocktail-Totally Green
Pasta de avocado
Creveti crocanti cu cocos
Ciocolata
Rosii umplute cu ton
Bruschette cu dovlecei
Brezel (covrigi nemtesti)
Antricot cu sos de piper verde
Brownies cu miere si seminte
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Sirop de citrice
Chec negru