Tarta cu lapte de pasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Tarta cu lapte de pasare

Tarta cu lapte de pasare

Ingrediente:

1 pachet aluat fraged, 400 ml lapte, 300 ml frisca nebatuta, 3 oua, 150 gr zahar, 1 baton de vanilie, 4 linguri amidon, 1 lingura unt - pentru uns forma

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul la 200C si ungeti cu unt o forma de tarta. Intepati aluatul din loc in loc cu o furculita si asezati-l in forma cu partea intepata in jos. Taiati batonul de vanilie in doua (pe lung) si radeti miezul cu un cutit. Bateti ouale cu zaharul pana ce incep sa se albeasca, adaugati amidonul, miezul de vanilie si pe urma laptele si frisca, batand usor cu telul ca sa nu faca spuma. Turnati compozitia in forma, tineti-o 1/2 h la cuptor, reduceti temperatura la 180C si lasati tarta sa se coaca inca ½ h.

Adauga comentariu la reteta - Tarta cu lapte de pasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Parjoale de vara
Tarta cu brinza si zmeura
Cocktail-Totally Green
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Taameia
Prajitura  cu mac
Roastbeef a la Jamie
Salata de tortellini
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Saltimbocca alla romana
Cartofi in crusta de mustar
Cranberry Muffins