Tort din dovlecei

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Tort din dovlecei

Tort din dovlecei

Ingrediente:

3 oua ,300 gr de zahar ,2 linguri de ulei ,300 gr de faina ,400 gr de dovlecei dati pe razatoare ,40 gr de faina de migdale ,1 plic de praf de copt (15 gr)

Mod de preparare:

I-am dat pe o razatoare mica si apoi i-am stors bine in maini si i-am mai lasat intr-o strecuratoare, au lasat multa apa pe care am aruncat-o. Nu stiu daca ar fi trebuit sa o las ca sa iasa tortul mai umed, se poate incerca.
  Am batut in Kenwood la viteza maxima ouale cu zaharul, am micsorat viteza la minim si adaugat uleiul, apoi dovleceii cate putini pe rand si faina amestecata cu praful de copt.Am copt la 180°C pana ce era rumenita deasupra si scobitoarea a iesit curata.

Adauga comentariu la reteta - Tort din dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Chiftelute din orez
Bruschette cu dovlecei
Omleta cu orez la cuptor
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Bruschette cu legume si tofu
Spinach and Feta Quesadilla
Muffins cu usturoi si ierburi
Friptura aromata de porc
Melitzanosalata Agioritiki
Tarta rustica cu piersici
Dulceata de grapefruit
Tarta cu brinza si zmeura
Somon afumat pe scandura de cedru
Bulete din ciupercute