Tort din dovlecei

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Tort din dovlecei

Tort din dovlecei

Ingrediente:

3 oua ,300 gr de zahar ,2 linguri de ulei ,300 gr de faina ,400 gr de dovlecei dati pe razatoare ,40 gr de faina de migdale ,1 plic de praf de copt (15 gr)

Mod de preparare:

I-am dat pe o razatoare mica si apoi i-am stors bine in maini si i-am mai lasat intr-o strecuratoare, au lasat multa apa pe care am aruncat-o. Nu stiu daca ar fi trebuit sa o las ca sa iasa tortul mai umed, se poate incerca.
  Am batut in Kenwood la viteza maxima ouale cu zaharul, am micsorat viteza la minim si adaugat uleiul, apoi dovleceii cate putini pe rand si faina amestecata cu praful de copt.Am copt la 180°C pana ce era rumenita deasupra si scobitoarea a iesit curata.

Adauga comentariu la reteta - Tort din dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Ardei umpluti II
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Tort de portocale
Friptura de mistret
Aperitiv in foi de napolitana
Chiftelute de carne
Chutney de prune si ardei
Chec negru
Supa crema de rosii si morcovi
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Spirale cu Nutella
Paine cu orez
Cartofi in crusta de mustar