Tort din dovlecei

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Tort din dovlecei

Tort din dovlecei

Ingrediente:

3 oua ,300 gr de zahar ,2 linguri de ulei ,300 gr de faina ,400 gr de dovlecei dati pe razatoare ,40 gr de faina de migdale ,1 plic de praf de copt (15 gr)

Mod de preparare:

I-am dat pe o razatoare mica si apoi i-am stors bine in maini si i-am mai lasat intr-o strecuratoare, au lasat multa apa pe care am aruncat-o. Nu stiu daca ar fi trebuit sa o las ca sa iasa tortul mai umed, se poate incerca.
  Am batut in Kenwood la viteza maxima ouale cu zaharul, am micsorat viteza la minim si adaugat uleiul, apoi dovleceii cate putini pe rand si faina amestecata cu praful de copt.Am copt la 180°C pana ce era rumenita deasupra si scobitoarea a iesit curata.

Adauga comentariu la reteta - Tort din dovlecei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripi de curcan tandoori
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Musaca
Supa de rosii
Supa crema de rosii si morcovi
Mancarica de gulas
Tropical salad with coconut shrimps
Varza rosie cu mar
Pachetele cu porumb si branza
Prosciutto di Parma e melone
Prajitura  cu mac
Tort de portocale
Parmigiana di zucchine
Salam de caracatita
Chiftele din legume