Trufe cu ciocolata si migdale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » Trufe cu ciocolata si migdale

Trufe cu ciocolata si migdale

Ingrediente:

175 gr ciocolata neagra ,2 linguri amaretto- lichior de migdale sau portocale ,40 gr unt nesarat ,50 gr zahar pudra ,50 gr migdale macinate ,50 gr ciocolata rasa

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata cu lichiorul, amestecand constant. Se adauga untul si se amesteca pana la topire. Apoi zaharul si migdalele macinate. Se lasa la racit si se formeaza 24 bilute. Acestea se dau prin ciocolata rasa si se pun pe chese, la frigier, pana la servirea propriu-zisa.

Adauga comentariu la reteta - Trufe cu ciocolata si migdale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Mancarica de gulas
Paine  pe vatra
Tarte Flambée
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Pui la cuptor
Pasta de avocado
Fettuccine cu ton si rosii
Rulada de vita cu sunca
Pasca cu ciocolata
Butternut umplut
Branza cu verdeturi
Crenvursti in aluat
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Ciorba de salata
Ghiveci de orez cu legume