White chocolate truffles

Reteta culinara » Retete culinare » Retete dulciuri » White chocolate truffles

White chocolate truffles

Ingrediente:

180 gr ciocolata alba ,75 gr unt nesarat ,3 linguri frisca lichida neindulcita ,½ lingurita lichior portocale ,2 linguri de cacao

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata cu untul si frisca, si se lasa la racit. Cind mixtura e rece, se adauga lichiorul. Se acopera cu o folie si se da la racit 2 h. Se formeaza bile mici care se redau la frigider dupa formare. Cind sunt iarasi racite, se pravalesc prin cacao, pana se acopera complet.

Adauga comentariu la reteta - White chocolate truffles


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de portocale cu ciocolata
Turta dulce din piscoturi
Polos
Ciorba de praz cu zeama de varza
Friptura aromata de porc
Piept de pui afumat
Ardei umpluti II
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Cornuri cu unt
Pogacsa
Tort de ciuperci
Crutoane aromate
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Supa din trei feluri de peste
Dovlecei cu patrunjel si usturoi