Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

Cotlete de miel cu sos de rosii si menta

Ingrediente:

12 cotlete de miel, 1-2 linguri ulei de masline,3 rosii mijlocii, 1 lingurita otet de mere, 2 lingurite zahar, 1 ceapa verde tocata, 2 lingurite menta proaspata

Mod de preparare:

Se curata de grasime si pielita oasele de la cotlete. Se-ncinge uleiul si se sigileaza la foc iute circa 2 minute pe fiecare parte. Sosul se prepara prin fierberea rosiilor (despielitate si tocate) cu otetul de mere, zaharul si ceapa tocata. Inainte de servire se incorporeaza menta si se serveste cu cotletele prajite.

Adauga comentariu la reteta - Cotlete de miel cu sos de rosii si menta


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de gulii
Friptura de mistret
Ardei umpluti,mai altfel
Chec negru
Varza rosie cu mar
Somon la cuptor cu sos alb
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Ciorba din pipote de curcan
Risotto cu broccoli si kaiser
Kunefe (cataif)
Baclavale traditionale
Friptura de miel in slowcooker
Tarta cu rucola
Tagliatelle cu ciuperci
Somon salbatic in sos de vin cu marar