Curcan la cuptor

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Ingrediente:

1 curcan de cca 2.5 kg ,4 mere, 7 g piper, 20 g boia dulce, 100 g untura, 50 g sare, 150 ml vin alb, 200 ml apa

Mod de preparare:

Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se presara cu piper. Se curata de coaja merele  si se baga in curcan. Untura se topeste si calduta se amesteca cu vin si apa. Curcanul se aranjeaza pe o tava, o parte din vin si untura se toarna peste el, restul se pastreaza si din 15 in 15 min se unge curcanul cu acest amestec. Se tine la cuptor circa 60-70 min.

Adauga comentariu la reteta - Curcan la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pate Brisee
Chiftelute cu porumb
Prajitura cu tofu si ciocolata
Prajitura Lia
Bors de iarna cu afumatura
Sparanghel verde cu bacon
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tarta cu rucola
Cozonaci cu nuca si mac
Biscuiti cu Nutella
Somon afumat pe scandura de cedru
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Dulceata de portocale cu ciocolata
Pasca cu branza dulce
Parjoale de vara